Wij maken van uw foto's een prachtig én uniek fotoalbum!!!
 

Fotoboekentips om een levensboek te maken.

Een levensboek is in opmars.

Het wordt steeds populairder om voor iemand, om wat voor reden dan ook, een prachtig levensboek te maken. Iemand kan 65  of 80 worden. Soms kan het zijn dat iemand is overleden, dan kan een fotoalbum over het leven van die persoon een prachtig naslagwerk worden dat troost biedt en helpt bij het verwerken van dit verdriet. Een aanleiding kan ook zijn dat iemand gaat trouwen.

Het mooiste is als je zo'n levensboek gaat maken, dat je foto's vanaf de geboorte tot het heden in het boek verwerkt. De persoon waar het boek over gaat staat steeds centraal in het verlopen van de tijd of in de thema's van het leven. Gebruik al het materiaal wat je tot je beschikking hebt, scan documenten, brieven en/of ansichtkaarten in, hoe meer achtergrondinformatie je hebt hoe leuker en bezienswaardiger het boek wordt. Een mooi boek over de levensloop of levensloop van is mooi.

Kijk voor leuke ideeën voor een levensboek op de bijgevoegde pagina's.

 

 Hier kunt u een prachtig levensboek maken of een fotoboek. ook is een trouwalbum een goede optie.

Levensboek laten maken

een levensboek is een boek dat over iemand leven gaat. het is mooi om aan iemand te geven die jarig is of voor een trouwerij. Een levensboek is een prachtig document om op tafel te hebben liggen.

 

5910
E-mail
Info